Thaimaa Phuket taksit

Thaimaa Phuket on Thaimaan suurin saari ja suosituin turistikohde. Thaimaan Phuketissa vierailee vuosittain yli viisi miljoonaa turistia, jotka etsivät halpoja lentoja Thaimaaseen.

Thaimaan Phuketissa liikkuminen on kalliimpaa kuin missään muualla Thaimaassa. Tämä johtuu Phuketin Tuk Tuk mafiasta, joka on Alkon asemassa Thaimaan Phuketissa.

Phuketissa lomailevat eivät monestikaan välitä siitä, että muutaman sadan metrin matkasta veloitetaan 200 bahtia. Thaimaa Bangkokissa kuitenkin vastaava matka ilmastoidussa taksissa maksaa ainoastaan 35 bahtia.

Patong Beach Phuket Thaimaa

Patong Beach on suurin rantakeskus Phuketissa. Patong on Aasian juhlimisen pääkaupunki ja tunnettu yöelämästään sekä loistavasta rannasta. Patong Beachiltä löydät hotelleja, loistavia ravintoloita, yökerhoja, turistinähtävyyksiä. Patong Beach Phuketilla on nautinnon etsijän paratiisi, jossa on lukematon määrä juhlimispaikkoja sekä baareja. Sijainnit juhlimisella ovat Bangla Roadilla ja Beach Roadilla.

Patongissa on erittäin selkeä seksiturismi, joka kohdistuu thaimaalaisiin naisiin, thaimaalaisiin ladyboy miehiin sekä thaimaalaisiin miehiin. Vaikka Patong Beachillä on paljon seksiturismia on Patong Beach silti loistava kohde pariskunnille ja perheillekin.

Thaimaan baaritytöt

Thaimaalaiset baaritytöt ovat monille Thaimaan lennon ostajille syy lähteä Thaimaaseen. Thaimaalaisessa yhteiskunnassa naiset ovat yleisesti olleet riippuvaisia miehistä taloudellisesti.

Köyhemmät naiset tosin ovat monesti joutuneet luopumaan unelmastaan ja tekemään töitä auttaakseen perhettään. Rikkaammat thaimaalaiset naiset olettavat pääsevänsä naimisiin rikkaan yläkastin miehen kanssa ja kasvattamaan kotona lapsia apunaan lastenhoitajat ja avustajat.

Thaimaalaisten baarityttöjen ideana on, että juhlitaan jatkuvasti ilman mitään murheita. Muiden baarityttöjen hienot uudet puhelimet, korut ja uudet vaatteet houkuttavat uusia työntekijöitä. Elämä on yhtä juhlimista ja baarityttönä ollut nainen ei tule ikinä muuttamaan ajatteluaan.

Kauniit thaimaalaiset naiset uskovat, että heistä tulisi huolehtia ainoastaan heidän kauniin ulkonäkönsä takia. Tietystikään thaimaalaisia baarissa työskenteleviä huoria ei voida luokitella kauniiksi. Thaimaalaiset baaritytöt ovat kuitenkin köyhistä lähtökohdista ilman koulutusta, joten heidän vajaaälysyytensä takia he pitävät itseään kauniina naisina.

Muutamien vuosien huoraamisen jälkeen thaimaalaiset naiset huomaavat, että heidän ulkonäkönsä on rumentunut entisestään ja nykyisin asiakkaita ei enää löydy. Aikaisemminkin kun Reiskat lähettivät rahaa Suomesta säännöllisesti rahat tuhlattiin nopeasti kaikkeen turhuuteen. Viha ja katkeruus on vanhemmilla thaimaalaisilla huorilla suuri.

Onko vanhemmilla miehillä mahdollisuus saada nuori vaimo Thaimaasta?

Miksi vanhemmilla suomalaisilla miehillä on hyvät mahdollisuudet saada viehättävä nuori vaimo Thaimaasta?

Thaimaalaiset naiset etsivät turvallisuutta suhteesta niin henkisesti kuin rahallisesti. Vanhemmat suomalaiset ovat yleisesti taloudellisesti hyvässä asemassa varsinkin thaimaalaisten naisten näkökulmasta.

Suomalaiset vanhemmat miehet ovat myös luotettavampia kuin thaimaalaiset miehet. Thaimaalaisilla miehillä on tapana pettää vaimojaan ja käyttäytyä ylimielisesti naisia kohtaan.

Kristinusko on luonut länsimaalaiseen yhteiskuntaan selkeän yksiavioisuuden periaatteen, jota Thaimaan buddhalaisilla ei ole. Rikkaammat thaimaalaiset miehet nauttivat thaimaalaisista huorista ja salarakkaista.

Uskottomuus Thaimaassa

Thaimaalaisten miesten asenne on tunnetusti huono thaimaalaisten naisten keskuudessa. Suurin syy tähän on se, että thaimaalaiset naiset eivät pidä heidän miehiensä uskottomuudesta. Thaimaalaiset miehet ovat kuitenkin kunniakkaasti ansainneet maineensa uskottomuudesta.

Suurimmalla osalla thaimaalaisista miehistä, jotka tunnen on useampia tyttöystäviä. Osat eivät myönnä mutta on selkeästi nähtävissä, että heillä on useampi thaimaalainen nainen samanaikaisesti.

Thaimaalaiset miehet pitävät ajoittain monta tyttöystävää koska "hyvät thaimaalaiset tytöt" säilyttävät neitsyyttään avioliittoon. Kuitenkin avioliitossa olevat thaimaalaiset miehet käyttävät säännöllisesti thaimaalaisien huorien palveluita, joita on edullisesti saatavissa kaikkialta Thaimaasta eikä pelkästään Pattayalta, Bangkokista ja Phuketista.

Thaimaalaiset vanhemmat kohtelevat poikia erittäin huolehtivasti. Thaimaalaiset pojat syövät parasta mahdollista ruokaa ja saavat kaikki lelut mihin vanhemmilla on varaa. Poikien ei myöskään vaadita auttavan kotitöissä Thaimaassa.

Thaimaalaiset tytöt kuitenkin joutuvat auttamaan kotonaan ja saavat paljon ankaramman kasvatuksen vanhemmiltaan. Thaimaalaiset tytöt eivät juuri saa vapauksia nuorina vanhemmiltaan.

Rikkaammat thaimaalaiset miehet pitävät yleensä myös toista vaimoa. Kyseinen vaimo saa asua ilmaiseksi kerrostalossa ja mies maksaa hänelle kaiken. Ajoittain thaimaalaiset miehet saavat lapsia myös toisen epävirallisen vaimonsa kanssa.

Thaimaalaiset naiset katsovat kyseistä ilmiötä monesti läpi sormien kunhan mies huolehtii perheestään hyvin. Kristilliset arvot monesti jopa huolestuttavat thaimaalaisia naisia koska he pelkäävät miehen jättävän heidät kokonaan. Uskottomuus on parempi vaihtoehto kuin avioero ilman taloudellista tukea thaimaalaisille naisille.

Monet thaimaalaiset naiset kuvittelevat länsimaalaisten miesten kuten suomalaisten olevan uskollisempia aviomiehiä kuin thaimaalaiset miehet.