Kasvissyönti Thaimaassa

Oletko kasvissyöjä tai vegaani ja matkalla Thaimaaseen? Monet suomalaiset kuvittelevat virheellisesti, että thaimaalaiset ovat usein kasvissyöjijä. Näin ei kuitenkaan ole ja tästä johtuen on hyödyllistä tietää muutamia lauseita, joilla voit tilata annoksesi ruokavaliosi vaatimalla tavalla. Pad Thai Phak on turvallinen vaihtoehto kasvissyöjille.. Eli nuudeleita ja kasviksia. Khao phat pak on paistettua riisiä ja kasviksia.. Kyseinen annos on yleinen aamupala Thaimaassa. Som tam on herkullinen thaimaalainen papaija salaatti, jota on usein tarjolla thaimaalaisissa katukeittiöissä. Tilaa Som tam ilman katkarapuja ja saat herkullisen kasvisruuan.

Thaimaa Pad Thai

Pad Thai, joka tunnetaan myös nimellä Phat Thai on Thaimaan katukeittiöissä suosittu ruokalaji. Pad Thai sisältää paistettuja riisinuudeleita, jotka on tehty thaimaalaisessa kalakastikkeessa. Annokseen lisätään asiakkaan toivomuksien mukaan riittävästi chiliä, sitruuna tai tamarindi mehua. Katukeittiöstä riippuen yleisesti annokseen lisätään myös maapähkinöitä, ituja, kanaa tai katkarapuja. Pad Thai on edullinen sekä turvallinen vaihtoehto thaimaalaisissa katukeittiöissä ja hinnat lähtevät normaalisti 20 bahtista.

Thaimaa halvalla

Suomalaiset pystyvät elämään Thaimaassa halvimmillaan 250 bahtiin päivässä. Tämä sisältää yksinkertaisen majoituksen hinnaltaan 150 bahtia ja muutamia kertoja katuravintoloissa käymistä päivittäin sekä juomana vettä. Jos yrität selviytyä edullisemmin Thaimaassa on suositeltavaa saapua takaisin Suomeen.

Mihin rahaa tulee helpoiten tuhlattua Thaimaassa? Mihin suomalaiset käyttävät liikaa rahaa Thaimaa lomalla?

Alkoholi on ehdottomasti kaikkein suurin meno suomalaisille Thaimaassa. Lopeta alkoholin juominen Thaimaassa ja tulet säästämään paljon rahaa. Lopeta iltojen viettäminen baareissa. Matkusta edullisimmilla julkisilla kulkuneuvoilla. Missä tahansa Thaimaassa pystyy ostamaan ruoka-annoksen 30 bahtiin jopa Bangkokissa.

Viisumi Thaimaa

Thaimaan poliisi pidätti 68 vuotiaan lakimiehen koska hän ei ollut huolehtinut Thaimaa viisumista. Muista olla huolellinen Thaimaa viisumin suhteen kun ostat halvan lennon Thaimaaseen ja tarkkailet kuinka pitkään vietät lomaasi Thaimaassa.

"Bangkok police arrest former American lawyer for fraud

Thaimaa eläke

Muutin juuri Thaimaaseen eläkkeelle ja ongelmani on, että naapurini juo itsensä humalaan jatkuvasti kavereidensa kanssa.. Olen tulossa hulluksi kun Suomessa totuin rauhalliseen asumiseen pienessä kaupungissa. Liian kova musiikki heidän Thaimaan asunnossa häiritsee eläkeelläni rentoutumista Thaimaassa. Kävin naapureideni kanssa keskustelun ja pyysin heitä ystävällisesti hiljentämään musiikkiaan. Sain tylyn vastauksen, että Thaimaan laki ei kiellä kovaa musiikkia kunhan vuorokausi ei ole vaihtunut.. Yksi asukkaista sanoi "Mai pen rai".

Olen suomalainen eläkkeellä Thaimaassa enkä tiedä mitä tulisi tehdä? Voinko tehdä mitään saadakseni rauhallisemman eläkkeen Thaimaassa ilman naapureideni häirintää?

Kyseinen kysymys lähetettiin Thaimaa blogiin.

Valitettavasti thaimaalaiset ajattelevat, että ongelma on sinun eikä heidän. Valitettavasti sinulla ei ole juurikaan muita vaihtoehtoja kuin liittyä heidän juhlintaansa tai vaihtaa asuntoa. Turvallisuudesta johtuen ei kannata tehdä valituksia poliisille koska et voi tietää ovatko naapurisi vaarallisia. Vältä valittamista jatkossa koska naapurisi eivät tule muuttamaan tapojaan valituksiesi takia.