Nainen Thaimaasta

Olen kiitollinen Thaimaa blogin sisällöstä ja olen saanut ylivoimaisesti parasta tietoa Thaimaasta ja thaimaalaisista naisista. Olisin kiinnostunut kuulemaan yleisistä ongelmista ja mihin kaikkeen tulee varautua thaimaalaista naista etsittäessä. Olen eronnut 50v kieppeillä oleva tavallinen suomalainen mies. Kiitokset jo etukäteen Thaimaa blogin ylläpidolle vinkeistä!

Vastaus:

Thaimaasta on suhteellisen hankalaa tuoda thaimaalaista naista vakituiseen suhteeseen Suomen puolelle. Thai hieronnat ja erilaiset paritukset Suomessa ovat hankaloittaneet prosessia. Thaimaalaisen naisen pystyy kuitenkin tuomaan Suomeen lyhyemmäksi ajaksi suhteellisen helposti turistiviisumilla. Maahanmuuttaminen helpottuu kun on osoitus pitkäaikaisesta suhteesta varsinkin, jos kyseessä on avioliitto. Kuitenkin jopa naimisissa oltaessa prosessiin liittyy "paperisotaa". Thaimaa on tunnettu erilaisista huijauksista ja monet sekoittavat myös naimarahan huijauksiin. Kuitenkin naimaraha kuuluu Thaimaalaiseen kulttuurin ja myös thaimaalaiset miehet maksavat naimarahan.. Kyseessä siis ei ole thaimaalainen huijaus.

Kuinka paljon naimaraha on Thaimaassa? Tämä riippuu paljon naisesta.. Thaimaassa arvostetaan eniten thaimaalaista naista, joka ei ole ennen ollut naimisissa.. Thaimaalaisella naisella ei ole lapsia.. Thaimaalaisella naisella ei ole monia aikaisempia kumppaneita.. Kyseisten naisten naimaraha olettaen taustaksi thaimaalainen yläkastin perhe saattaa naimaraha olla jopa 10 miljoonaa bahtia n. 250 000 euroa. Kyseisiä naimarahoja maksetaan muun muassa entisille misseille sekä julkkiksille..

Suomalaisilla miehillä, jotka etsivät thaimaalaista vaimoa ei kuitenkaan ole mahdollisuutta yläkastin naisiin, joten naimarahojen suuruudesta ei tarvitse pelästyä.

Yksinhuoltajille, eronneille naisille, seksuaalisesti kokoneille naisille, prostituutiossa työskenneille.. Kyseisille naisille thaimaalaiset miehet eivät normaalisti maksa mitään naimarahaa.. Ei tulisi myöskään sinun suomalaisena miehenä, joka huolii kyseisen alakastin naisen. (Tämä on thaimaalaisten näkemys asiasta ei pelkästään Thaimaa blogin)

Miten naimaraha perustellaan Thaimaassa?

Naimaraha perustellaan Thaimaassa sillä, että mies osoittaa tulevalle vaimolleen sekä hänen perheelleen olevansa kykenevä pitämään vaimostaan huolta tulevaisuudessa. Rahan suuruus on myös julkinen, jolla mitataan vaimon sekä hänen perheensä sosiaalista luokkaa.

Yläkastin naiset ovat erittäin hankalia Thaimaassa, joten kohteiksi jää lähinnä yksinhuoltajat, entiset tai nykyiset prostituoidut, eronneet naiset, rumemmat naiset, ihonväriltään tummemmat thaimaalaiset, köyhät thaimaalaiset, alakastin thaimaalaiset.. Kyseiset naiset eivät kelpaa menestyneille thaimaalaisille miehille, jotka ovat thaimaalaisen ensimmäisenä vaihtoehtona. (Menestyneet thaimaalaiset naiset eivät ole kiinnostuneita länsimaalaisista miehistä vaan pitävät länsimaalaisia alempiarvoisena vähän samankaltaisessa asemassa kuin somalit Suomessa.. Tämä on sinänsä huvittavaa koska länsimaalaiset ovat suhteessa rikkaita normaaleihin thaimaalaisiin verrattuna).

Thaimaan turistialueilta kuten Pattaya, Phuket, Bangkok löydät helposti naisia, jotka ovat kiinnostuneita länsimaalaisista miehistä rahallisista syistä. Thaimaalaiset naiset ovat kuitenkin taitavia käyttämään länsimaalaisten yksinäisyyttä hyväksi ja lypsämään kaikki eurot pois.. Kun rahat on käytetty niin etsitään uusi elättäjä.

Thaimaalaiset alakastin naiset ovat rahanhimoisia ja ahneita eikä mieti säästeliäästi. Yleensä haluttomuutesi maksaa kaikkia thaimaalaisen haluamia asioita vie nopeasti kiinnostuksen pois.

Thaimaalaisten buddhalaisuus on helposti ymmärrettävää eikä tuo parisuhteeseen ongelmia thaimaalaisen naisen kanssa.

Suurin todennäköisyys suhteen toimivuuteen on etsiä nainen, joka on köyhemmistä oloista eikä ole työskennellyt prostituutiossa. Omaa ikäluokkaasi olevat yksinhuoltajat ovat todennäköisesti parhaita vaihtoehtoja.

Thaimaalaiset naiset ovat yleensä laiskoja sekä hitaita. Tästä johtuen he eivät ole kovinkaan innokkaita sopeutumaan suomalaiseen kulttuuriin tai oppimaan suomen kieltä sujuvasti. Thaimaalaiset naiset ovat myös laiskoja opettelemaan englantia ja suomalaisena miehenä joudut valitsemaan naisesi thaimaalaisista naisista, jotka osaavat englantia. Valitettavasti suurin osa on oppinut huonon englannin kielensä seksituristeilla tai turisteilta vaikkapa ravintolassa työskennellessään.

Toimivassa parisuhteessa kommunikointi on tärkeää, joten välttävällä englannilla keskustelun merkitystä pitkällä aikavälillä kannattaa miettiä erittäin tarkasti.

Thaimaalaiset arvostavat ihmisiä, jotka pystyvät huijaamaan jäämättä kiinni.. "Tarkoitus pyhittää keinot" on yleinen ajattelu varsinkin turisteihin kohdistuessa.. Tästä johtuen monet naiset jättävät kertomatta taustoistaan prostituutiossa, entisistä miehistään.. Jopa lapsistaan!

Tässä varmaan yleisimmät ongelmat, joihin tulee varautua thaimaalaista naista etsittäessä.

Tarkkana kun olet niin pystyt löytämään Thaimaasta palvelualttiin, hymyilevän, iloisen kumppanin.. Thaimaalainen nainen on myös rakkauselämän puolella useasti kiinnostuneempi antamaan miehelle nautintoa kuin itselleen.. Thaimaalaiselle naiselle monesti suurin nautinto tulee siitä, että he pystyvät tekemään kumppaninsa tyytyväiseksi.

Monilla suomalaisilla miehillä on thaimaalaisten naisten kanssa ongelmia omien ongelmiensa takia.. Eli alkoholiriippuvaisuus, nikotiiniriippuvuus, mielenterveysongelmat, peliriippuvaisuus, varattomuus, väkivaltaisuus, ei koulutusta, epämääräinen työhistoria.. Suomalaisen miehen oma seksuaalinen markkina-arvo on siis suhteellisen matala ja tästä johtuen on siis "jouduttu" hakemaan thaimaalainen nainen.

Jos siis thaimaalainen nainen "joutuu" etsimään länsimaalaista miestä sekä länsimaalainen mies "joutuu" etsimään thaimaalaista naista.. Niin ongelmien syntyminen on tietystikin varsin todennäköistä.

1 kommentti: