Thaimaalainen vaimo

Thaimaalainen vaimo löydetään usein Pattayalta, Bangkokista tai Phuketista tyttöbaarista. Suurin osa suomalaisten miesten thaimaalaisista naisista on tienannut rahaa jossain elämänsä vaiheessa prostituutiolla.

Thaimaalaisen prostituoidun kanssa on tietysti mahdollista saada toimiva parisuhde aikaan mutta useimmiten kyseisistä naisista vaimona on ainoastaan taloudellista haittaa.

Jos seurustelet thaimaalaisen naisen kanssa tai ystäväsi harkitsee thaimaalaisen prostituoidun kanssa naimisiin menoa tiedosta seuraavat mahdolliset ongelmat...

Thaimaalaiset prostituoidut naiset ovat rahanhimoisia. Thaimaalaisten naisten syy lähteä prostituoiduksi on saada päivässä enemmän rahaa kuin rehellisellä työllä tehtynä olisi mahdollista saada kuukaudessa. Thaimaassa ei ole kenenkään pakko ryhtyä prostituoiduksi vaan kyseessä on ahneuden aiheuttama valinta.

Osat miehet väittävät virheellisesti, että heidän baarissa työskentelevä tyttöystävä ei seurustele heidän kanssaan rahallisista syistä. Suurin osa thaimaalaisista miehistä saa palkkaa kuitenkin alle 200 euroa kuukaudessa, joten minimipalkkaisetkin suomalaiset ovat taloudellisesti menestyviä thaimaalaisten naisten näkökulmasta.

Thaimaalaisen köyhän naisen valitessa miehekseen suomalaisen miehen on taloudellinen turva taattu ja perheen pelastaminen köyhyydestä on myös erittäin todennäköistä. Jos kuvittelet thaimaalaisen prostituoidun olevan suhteessa kanssasi rakkauden takia olet hölmö. Asiaa voi olla hankalaa hyväksyä ja monet miehet haluavat valehdella asiasta itselleen.

Thaimaalaiset baarissa työskennelleet prostituoidut eivät ole uskollisia. Thaimaalaiset baarissa työskentelevät naiset ymmärtävät ulkomaalaisten miesten rakastuvan helposti muutaman viikon lomalla. Tästä johtuen he käyttävät useita miehiä hyväksi ja saavat monilta miehiltä kuukaudessa 20 000 bahtin lähetyksiä Western Unionin kautta.

Yleisimpiä tekosyitä ovat työttömyys rakkauden takia ja taloudellisen tuen tarvitseminen, sairaaksi tullut sukulainen tai jokin vastaava tekosyy. Ulkomaalaiset miehet lähettävät mielellään muutaman sadan euron lähetyksiä kyseisillä verukkeilla.

Mitä suomalaiset miehet eivät yleensä ymmärrä, että Western Unionin kautta lähettelee monet muutkin Reiskat avustuksia. Kaikki Reiskat uskovat baarissa työskentelevän naisen olevan heidän oma tyttöystävänsä ja thaimaalainen nainen tienaa lähetyksillä ajoittain jopa yli 2000 euroa kuukaudessa. Tähän lisäksi kauneimmat Go Go baarien tytöt tekevät toisen 2000 euroa päälle verottomana.

Voi sitä kauniin thaimaalaisen prostituution valinneen naisen elämän kurjuutta ja köyhyyttä :D

1 kommentti:

  1. Thaimaalaiset huorat ovat erittäin huono vaihtoehto parisuhteeseen.

    Mistä löytää huvitteluun Thaimaalaisia naisia Bangkokista? Lue Thaimaa Bangkok blogista.

    Thaimaa Bangkok

    VastaaPoista