Suomalaiset miehet ainoastaan hyväksikäyttävät thaimaalaisia naisia?

Suomi on nykyisin valitettavasti maa, jossa feministien ajattelu on vallassa. Monet suomalaiset jopa virheellisesti kuvittelevat, että feminismi on tasa-arvon edistämistä.. Tämä ei tietystikään pidä paikkaansa.

Feminismi on lähtöisin kulutusyhteiskunnan arvoista, joka halusi maksimaalisen määrän työntekijöitä veronmaksajiksi.. Veronmaksajat haluttiin kuluttamaan mahdollisimman paljon.. Jatkuva tuhlaushan on nykyisin kaiken onnellisuuden lähtökohta länsimaissa, joissa kristilliset amerikkalaismyönteiset arvot ovat vallassa.

Kotona olevia perhekeskeisiä naisia ei myöskään enää arvosteta Suomessa koska he ovat poissa veronmaksajista, "eivätkä tuota mitään"..

Feministeillä on tapana halveksia suomalaisten miesten thaimaalaisia naisystäviä tai vaimoja sekä suomalaisia miehiä koska "miehet hyväksikäyttävät thaimaalaisia naisia". Itseasiassa suomalaisten feministien mielestä miehet sortavat aina naisia tavalla tai toiselle..

Feminismi perustuu miesvihaan sekä kulutusmyönteisyyteen.

Feminismi on ajanut naiset jatkuvaan työntekoon, jotta he maksavat veroja.. Naisilla ei ole edes mahdollisuutta jäädä kotiin lapsiensa kanssa kotiin Suomessa koska "se ei ole taloudellisesti mahdollista".

Feminismi ei ole koskaan ajanut tasa-arvoa sukupuolten välillä vaan ainoastaan miesten halveksimista. Eniten feminismiä tukevat nalkuttavat naiset, jotka ovat menettäneet ehkä jo aikaisemmin olemattoman ulkonäkönsä ikääntyessään.

Feminismin menestys perustuu siihen, että on löydetty syyllinen.. Ja syyllinen on aina mies. Mies on sovistisika, pervo, ei ole tunteellinen, on väkivaltainen (nykyisin Suomessa perheväkivalta on yleisempää naisten osalta kuin miesten osalta), mammanpoika, nössö, peto, tappaja.. (Lisää mikä tahansa negatiivinen sana ja suomalaisten feministien mielestä se on miehiä kohtaan aina oikeutettu)

Feministien mukaan he ovat aina olleet surkeassa asemassa historian kirjoissa, joissa miehet ovat aina sortaneet heitä. Onko vaikeampaa olla miehen asemassa, joka on velvoitettu sotimaan ja kuolemaan maansa puolesta suojellessa naisia vai lapsia. Vai odottaa miestä, joka on on sotimassa naisten ja lasten turvallisuuden takia? Onko hankalampaa olla kotona hoitamassa perhettä ja viettää aikaa lapsien kanssa vai raataa fyysisesti etsimällä perheelle tuloja?

Miten suomalaiset feministit ajattelevat?

1. Miehet ovat kaikkien naisten ongelmien syy

2. Suomalaiset naiset ovat parempia kuin miehet ja muun muassa thaimaalaiset naiset

3. Naiset ovat viattomia, hyviä ja aina oikeassa

4. Suomalaiset naiset uskovat, että miehet sortavat heitä ja kaikkia naisia

5. Miehiä vastaan voidaan koska tahansa asettaa syyte "seksuaalisesta häirinnästä" ilma pelkoa seurauksista olipa syyte todellisuuteen perustava tai keksitty

Feminismin todellinen tarkoitus on estää miesten suhteita muiden naisten kuten thaimaalaisten naisten kanssa ja velvoittaa miehet pysymään uskollisena olipa nainen kuinka ruma, nalkuttava, aseksuaalinen tai vanha hyvänsä.

Miesvastaisuus suomalaisessa yhteiskunnassa on jo nykyisin niin yleisesti hyväksyttyä, että sitä pidetään normaalina.. Jopa tätä kyseistä Thaimaa blogin kirjoitusta saatetaan feministien aivopesun johdosta pitää "naisia sortavana".

Heterofobian noususta Suomen nuorisossa voidaan kiittää pitkälti feministejä. Suomalaisen feministin kanssa parisuhteessa oleminen ei yksinkertaisesti kannata.. Feministiä ei myöskään voi katsoa innostuneesti olipa hän pukeutunut miten tyrkyttävästi tahansa koska nainen voi kokea kyseisen teon loukkaavana ja raportoida asiasta poliisille.. Naista ei myöskään uskalla kehua pukeutumista koska kyseinen käytös saadaa koeta taas miksi muuksikaan kuin "häirinnäksi".

Käyttävätkö suomalaiset miehet siis thaimaalaisia naisia hyväksi tarjotessaan heille hyvän elintason avioliitossa, johon kuuluu huolenpitoa ja rakkautta.. Tai vieraillessaan Thaimaassa lomalla ja antamalla thaimaalaisille naisille heidän seurastaan kiitettävän korvauksen kun normaalin thaimaalaisen naisen palkka saattaa kuukaudessa olla jopa alle 100 euroa 60 tuntisesta viikosta?

Olisiko mahdollista, että suomalainen feministi hyväksikäyttää suomalaista miestä heidän miesvihallaan, joka näkyy jatkuvasti suomalaisessa ajattelussa ja mediassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti