Thaimaalainen nainen on kauniimpi kuin suomalainen nainen

Monilla suomalaisilla feministeillä, jotka tunnetaan ylipainostaan, nalkutuksestaan sekä yleisestä epäsiisteydestään kuvittelevat virheellisesti suomalaisten miesten joutuvan ottamaan thaimaalaisen vaimon koska suomalaista naista ei ole tarjolla.

Thaimaalaiset naiset ovat tunnettuja miestä kunnioittavasta käytöksestä sekä halusta tehdä kotitöitä kuten siivota ja tehdä herkullista ruokaa. Thaimaalaiset naiset oppivat helposti tekemään kaikki reseptit, jota suomalainen mies haluaa syödä.

Koti on myös aina siisti thaimaalaisen naisen siivouksen jäljiltä. Thaimaalaiset naiset eivät edes kehtaa vaatia miestä tekemään kotitöitä vaan heidän luontainen halunsa on palvella miestä ja miellyttää miehiä.

Thaimaalaiset naiset ovat hymyileviä sekä ystävällisiä ihmisiä eivätkä halveksi muita. He ovat oppineet buddhalaisen kulttuurin ja hyvät elintavat lämpimissä aurinkoisissa maisemissa.

Tämän lisäksi thaimaalaiset naiset ovat huomattavasti kauniimpia kuin suomalaiset naiset, joka tulee helposti esille katsoessa naisia kuten Fonthip Watcharatrakul, Farung Yuthithum ja Charm Osathanondia. Kyseisten kauniiden thaimaalaisten kuvat on liitetty tämän kirjoituksen alle. Kyseisten naisten luonnollista kauneutta ei valitettavasti löydy suomalaisista naisista, jotka yrittävät parantaa ulkonäköään liiallisella meikkaamisella, selluliittihoidoilla, kauneuskirurgialla sekä rasvaimulla.
14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hei ylipainoinen feministi. Joko vaihteistovuodet on ovella?

   Poista
  2. Fuck ei ole suljetto vaan sisään vain

   Poista
 2. Ha ha! Johan oli teksti! :D

  VastaaPoista
 3. Totuus on se ettei suomalaiset miehet kestä suomalaisia naisia kellä on asennetta! Nössöjä suomalaisia miehiä riittää.. Kai te hyvät suomimiehet tiiätte että ne naiset ketä haette sieltä thaikuista haluu vaan paremmat olot kun siellä kotimaassaan? Hahhaha luulettek oikeasti että thaikku naiset muuten ottais teitä suomiäijiä...... Poikkeuksia voi löytyy, harvassa nekin. Voi meitä suomalaisia naisia ketkä saa teijän thaikku akoilta sitte kaikki maholliset taudit... kuppa ja kuus muuta..Ihan naurattaa toi thaikkujen ylistäminen no ne on opetettu kakarasta pitäen et pitää miestä kohdella ku jotain jumalaa(pääsee parempiin oloihin, suomeen) Voi teitä suomimiehet... Taidan tästä lähtee italiaan kattelemaan miehiä kellä naismakua ja asennetta löytyy he tykkäävätkin asenteella varustetuista naisista kellä myös kropasta löytyy peppua ja rintaaki ettei vaa pelkkä naru ole... Ottakaaha oppia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalaiset naiset teidän asenteenne ja ylipainonne ei kiinnosta. Tarjotkaa ne rauhassa gambialaisille ja italialaisille. Emme todellakaan kestä teitä ja olemme mieluummin yksin kuin kanssanne parisuhteessa.

   Taudeista puhuttaessa teidän aktiivisuus kaikkien kansalaisuuksien kanssa tuo osansa tautien leviämiseen.

   Kauneuden lisäksi thaimaalaisten naisten miesten ylistäminen on tietysti parempi vaihtoehto suomalaiselle miehelle. Suomalaisilla naisilla muuten ei ole tapana etsiä itseään menestyvämpää miestä?

   Poista
  2. miksi yleistät ja puhut muitten suomi miesten puolesta...kun olet vain yksi säälittävä kalja mahainen paska ja luultavasti kaljukin joka ei suomi naista saisikiaan,,,edes sitä ns. valasta...

   Poista
  3. Suomalaiset naiset on keskiarvollisesti lihavampia&asenneongelmaisempia kuin thaimaalaiset. Muista oletuksistasi voi huomata sinun olevan harhaluuloinen.

   Poista
 4. Oi, mäkin haluaisin thaimaalaisen vaimon tänne meille!

  Terv. Suomalainen työssä käyvä nainen

  VastaaPoista
 5. On joo thaikut nättejä tytsyjä mut hömm...kyllä vaan noillakin naisilla ainakin sitä meikkiä on. Jos sun mielestä suomalaiset naiset on rumia ja lihavia laiskoja nalkuttajia etkä tämän takia halua suomalaista vaimoa, se on sun asias ja vaikka olenkin eri mieltä, en voi väittää olevani oikeassa sillä mielipiteistä on turha väitellä. Kyllä mä ainakin oon täältä Suomen maasta löytänyt miehiä joille kelpaa tällanen nalkuttava feministi-plösö ;)

  VastaaPoista
 6. Olen tällä hetkellä jomtiella ja mielipiteeni on aika tuore. Suomalaisessa miehessä on muutama vika mistä syystä suomalainen nainen ei voi sietää niitä. Huono hammashuolto.lihavuus.sairaudet.epäsiistit varpaat mitkä tulevat vain siitä kun ei huolehditan itsestä tarpeeksi hyvin jotka liittyvät vain yhteen ongelmaan.suomalainen mies juo hirveästi
  Itse olen nuori ja nuoret suomalaiset miehet hakeutuvat seuraani koska osaan sujuvasti kertoa mielipiteeni. Suomalainen mies on suoraan kertonut suoraan minulle että.naisella pitää olla korvien välissä jotakin jotta he kiinnostivat vakavasti.mut tällä tämä tämä elämä on thaikussa kaikki pyörii kauneus. Raha ja hyväksikäyttö.ruvetkaa suomalaiset miehet edes huolehtimaan itsestänne niin voitte saada sen huomion jopa omassa maassa

  VastaaPoista
 7. Suomalainen mies on in

  VastaaPoista