Nasan Apollo-tiedemies hirttäytyi peniksestä Thaimaassa

Yhdysvaltain avaruushallinnon Nasan palveluksesta eläkkeelle jäänyt tiedemies löydettiin kuolleena Thaimaan Pattayalta tiistaina asunnon makuuhuoneesta. Miehen penis oli sidottu köydellä jalkoihin ja vyötäröön. Toinen köysi oli miehen kaulassa ja kiinni ovessa. Ruumiin vierestä löydettiin mm. synteettistä metamfetamiini-huumetta sekä seksileluja.

 Poliisin mukaan menehtynyt mies oli 76-vuotias Yhdysvaltain kansalainen. Fyysikkona Nasassa työskennellyt filosofian tohtori oli mukana Kuulentojen Apollo-ohjelman navigointitiimissä. Tohtori oli myös kirjoittanut kolme dekkaria. Makuuhuoneen ovi oli lukittu sisältä eikä asunnosta löytynyt jälkiä kamppailusta. Löydettäessä oli amerikkalaismies polvillaan makuuhuoneen lattialla.

Poliisin mukaan miehen kuolinsyy saattaakin olla pieleen mennyt autoeroottinen seksileikki, kertoo Pattaya Daily News. Vastaavalla tavalla menehtyi Thaimaan Bangkokissa 2009 Hollywood-tähti David Carradine, joka muistetaan mm. Kill Bill -leffoista. Nasan tiedemiehen alustavaksi kuolinsyyksi arvellaan huumeiden yliannostuksesta aiheutunutta sydänkohtausta. (iltalehti)

Näin Thaimaassa.