Miehet menee Thaimaaseen koska ei saa Suomesta!

Miehet menee Thaimaaseen koska ei saa Suomesta! Näin kuuluu usein sanonta. Pitääkö tämä paikkansa?

Näin sanovat usein itsekkäät, rahanhimoiset, lihavat, rumat, nalkuttavat, kontrolloivat, miesmäiset, mielenterveysongelmaiset, miehiä vihaavat suomalaiset "naiset".

Näin sanovat usein myös kateelliset suomalaiset miehet, jotka kilpailevat näistä edellämainituista suomalaisista "naisista". Pääosin nämä kateelliset suomalaiset miehet katselevat jääkiekkoa kaljaa litkien ja sitten myöhemmin saavat siemensyöksyn oman kätensä kautta.

Suomessa lahnoista kilpailevat miehet harvoin haluavat myöntää sitä, että Thaimaassa asuvat suomalaiset miehet saavat nauttia naisellisista, eksoottisista, kauniista, ystävällisistä, hymyilevistä, hoikista, hyvää ruokaa valmistavista, kodista huolehtivista ja seksuaalisista nuorista kaunottarista.

Suomalaiset naiset eivät myöskään halua myöntää sitä, että suomalaisia ylipainoisia, asenneongelmaisia, poikatukkaisia tyylitajuttomia juoppo"naisia" parempia vaihtoehtoja on lähes kaikki naiset Thaimaassa. On paljon helpompi sanoa kaikkien suomalaisten miesten, jotka etsivät tyttöystävän tai vaimon Thaimaasta olevan luusereita kuin myöntää suomalaisten "naisten" häviävän kilpailussa thamaalaisille naisille.

Jopa baarityttöihin käytetyt bahtit ovat pienet siihen nähden, että suomalaiset naiset hakevat suurimman osan avioeroista. Eron tapahtuessa nainen ryöstää miehen omaisuudesta 50%.. Eron jälkeen nainen vaatii elatusmaksuja samalla haukkuen lapsille heidän omaa isäänsä.. Isä ei näe omia lapsiaan ja on silti velvollinen maksamaan suomalaiselle "naiselle" rahaa elatusapuihin. Missä järki?

Suomalaiset naiset myös ovat lähes poikkeuksetta todella kalliita maksullisia naisia koska suomalaiset "naiset" avioituvat lähes poikkeuksetta itseään rikkaamman miehen kanssa päästäkseen käyttämään miehen rahoja ja olemaan miehen siivellä.

Vaihtoehto 1.  Suomalaiset nalkuttavat, ylipainoiset, asenneongelmoiset poikatukkaiset vaativat naiset, jotka avioituvat ylöspäin käyttääkseen miehen rahoja samalla miehiä halveksien.

Vaihtoehto 2. Thaimaalaiset naiset jotka ovat kauniita, ystävällisiä, hymyileviä, hoikkia, nauttivat kotitöistä...

Suomalaiset naiset halveksivat aina miehiä, jotka eivät ole kiinnostuneita kilpailemaan suomalaisista naisista.

Jos Thaimaassa asuva suomalainen mies kertoo suomalaiselle naiselle tai miehelle, että hänellä ei ole mitään käyttöä suomalaiselle naiselle (mikä on itsestäänselvyys nähdessä vaihtoehdon 2 olevan olemassa.) raivokohtaus on todennäköinen.

Olet suomalaisten kateellisten miesten ja "naisten" vihollinen.