Pad Thaista voi tehdä itse makunsa mukaisen ja Suomessakin kannattaa Pad Thain kokkaamista kokeilla. Yleisesti Thaimaan katukeittiöissä valmistetaan aina annos kerrallaan kun asiakas tulee ravintolaan, joten Pad Thai on aina tuoretta ja laadukasta.
Ainekset:
Nuudeleita, 1 kananmuna, muutama lusikallinen kalakastiketta, 1 valkosipulin kynsi, öljyä, sokeria, murskattuja maapähkinöitä, sitruunan tai limenmehua.
Valmistus:
1. Keitä nuudelit
2. Lämmitä wokkipannu
3. Lisää öljyä ja valkosipuli
4. Lisää nuudelit ja paista puoli minuuttia
5. Lisää kananmunat ja kokkaa valmiiksi
6. Lisää loput ainekset
Yksinkertainen versio Pad Thaista Suomessa testattavaksi.
Joo on kyllä loistavaa kirjoitusta!!
VastaaPoista