Thaimaa eläke

Muutin juuri Thaimaaseen eläkkeelle ja ongelmani on, että naapurini juo itsensä humalaan jatkuvasti kavereidensa kanssa.. Olen tulossa hulluksi kun Suomessa totuin rauhalliseen asumiseen pienessä kaupungissa. Liian kova musiikki heidän Thaimaan asunnossa häiritsee eläkeelläni rentoutumista Thaimaassa. Kävin naapureideni kanssa keskustelun ja pyysin heitä ystävällisesti hiljentämään musiikkiaan. Sain tylyn vastauksen, että Thaimaan laki ei kiellä kovaa musiikkia kunhan vuorokausi ei ole vaihtunut.. Yksi asukkaista sanoi "Mai pen rai".

Olen suomalainen eläkkeellä Thaimaassa enkä tiedä mitä tulisi tehdä? Voinko tehdä mitään saadakseni rauhallisemman eläkkeen Thaimaassa ilman naapureideni häirintää?

Kyseinen kysymys lähetettiin Thaimaa blogiin.

Valitettavasti thaimaalaiset ajattelevat, että ongelma on sinun eikä heidän. Valitettavasti sinulla ei ole juurikaan muita vaihtoehtoja kuin liittyä heidän juhlintaansa tai vaihtaa asuntoa. Turvallisuudesta johtuen ei kannata tehdä valituksia poliisille koska et voi tietää ovatko naapurisi vaarallisia. Vältä valittamista jatkossa koska naapurisi eivät tule muuttamaan tapojaan valituksiesi takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti