Thaimaan prostituutio

Kaikki tuntevat Thaimaan huorista ja prostituoiduista. Suomalaiset ovat jostain syystä kutsuneet heidän ostamiaan huoria ja prostituoituja ajoittain oppaiksi. Thaimaalaiset eivät monestikaan pidä siitä, että heidän kotimaansa on tunnettu seksikohteena. Kuitenkaan ketään muita kuin thaimaalaisia ei voida syyttää siitä, että Thaimaa tunnetaan seksikohteena. Monet thaimaalaiset saavat huomattavat rahat seksiturismista.

Prostituutio on laitonta Thaimaassa mutta thaimaalaiset ovat taitavia kiertämään lakia. Pattaya, Bangkok ja Phuket ovat täynnä hieronta "massage" pisteitä. Kyseiset yritykset markkinoivat itseään hierontapalveluiden tarjoajina, jossa ei ole mitään laitonta. Mitä ikinä tapahtuukaan kahden aikuisen välillä sen jälkeen ei kuulu muille on ajatuksena. Tästä johtuen seksiä tapahtuu jatkuvasti hierontapaikoissa Thaimaassa.

Seksiturismi ja thaimaalaiset prostituoidut eli huorat ovat erittäin tunteellinen aihe monille.

Thaimaalaiset naiset, jotka tiedän eivät ole koskaan olleet pakotettuja myymään itseään. Thaimaalaiset huorat tulevat köyhistä oloista ja heillä on erittäin vähän koulutusta. Koska thaimaalaisten huorien koulutus on vähäistä ja heidän sosiaalinen asemansa yhteiskunnassa on alinta kastia on huorien mahdotonta saada kunnollista työtä Thaimaasta.
Thaimaalaisilla naisilla, jotka alkavat prostituoiduiksi on erittäin vähän vaihtoehtoja. Erittäin rankkaa ja puuduttavaa fyysistä työtä 70 tuntia viikossa n. 100 euron kuukausipalkalla. Vaihtoehtoisesti seksuaalisten palveluiden tarjoaminen seksituristeilla Pattayalla, Bangkokissa tai Phuketissa, jossa voi asua hienoissa hotelleissa turistien kanssa. Seksituristien kanssa voi rauhassa nukkua siihen asti kuin huvittaa ja suomalaiset miehet maksavat ravintolat, ryyppäämisen ja juhlimisen.

Thaimaalaiset prostituoidut voivat siis tienata huomattavasti rahaa kauppaamalla kehoaan suomalaisille miehille ja muille seksituristeille. Kumpi on parempi ratkaisu thaimaalaiselle naiselle tehdä rankkaa työtä 70 tuntia viikossa 100 euron kuukausipalkalla tai harrastaa seksiä tuntemattomien seksituristien kanssa, jotka matkaavat naisten perässä Thaimaaseen?

Thaimaalaiset naiset valitsevat monesti seksituristien kanssa makaamisen koska näkevät sen houkuttelevampana vaihtoehtona kun mahdollisuutena on vielä ulkomailta rahaa lähettävien miesten saaminen ja avioeron tuomat erorahat sekä ulkomaan passi.

Thaimaalaisten prostituoituen taktiikka on erilainen muista maista. Prostituoidut yleisesti vain myyvät seksipalveluita sovituksi ajaksi sovittuun hintaan. Thaimaassa prostituoidut kuitenkin pyrkivät saamaan miehet rakastumaan heihin, joka monesti onnistuukin. Suurin osa suomalaisten thaimaalaisista naisystävistä on entisiä prostituoituja.

Ei ole mahdotonta muodostaa toimivaa parisuhdetta thaimaalaisen prostituoidun kanssa mutta on hyvä muistaa, että kehoaan kauppaavan naisen pääasiallinen kiinnostuksen kohde on aina raha.

Normaalit menestyvät thaimaalaiset naiset pitävät kauheana ajatuksena kaupata omaa kehoaan.

1 kommentti:

  1. "Thaimaalaisilla naisilla, jotka alkavat prostituoiduiksi on erittäin vähän vaihtoehtoja."

    Huoran ammatti on Thaimaalaisille naisille ja thai tytöille helppo ja tuottaisa vaihtoehto.

    Thaimaa Bangkok

    VastaaPoista