Thaimaalaiset naiset ja thaimaalaiset prostituoidut

Thaimaan huorat ovat täysin eri asia kuin thaimaalaiset naiset. Internetissä keskustellaan thaimaalaisista naisista kun monesti tarkoitetaan thaimaalaisia prostituoituja. Miehet ovat aloittaneet suhteen thaimaalaisen naisen kanssa, joka on ollut töissä tyttöbaarissa Thaimaassa. Kyseiset prostituoidut ovat huijanneet ulkomaalaisia miehiä ja käyttäneet heitä rahallisesti hyväksi. Tästä johtuen monilla on käsitys, että tälläisiä thaimaalaiset naiset ovat.

Huoran ammatti ei ole ainoa vaihtoehto mutta monilla thaimaalaisille naisille se on helppo ja houkutteleva vaihtoehto. Thaimaalaisen naisen valitessa prostituution ammatikseen se kertoo automaattisesti siitä, että hänelle tärkein asia elämässä on raha. Luotettavuus, kunnioitus, moraali ja rehellisyys ei ole thaimaalaisen huoran arvolistalla vaan paljon rahaa.

Thaimaalaisen prostituoidun hyväksikäytön uhriksi jääneen ei siis kannata ihmetellä joutuessaan huijatuksi. Monet miehet kuitenkin etsivät Thaimaasta naisystävää ja aloittavat suhteen heti ensimmäisen prostituoidun kanssa.

4 kommenttia:

 1. Ällöttävä blogi. :/

  VastaaPoista
 2. Mikäköhän tässäkin mahtaa ällöttää?

  Hessu

  VastaaPoista
 3. Thaimaasta saat pantavan huoran illaksi noin 40 e !! Kokemuksella kannatan!!

  VastaaPoista