Kuolemantuomio Kim Roger Erikssonille Thaimaassa?

29 vuotias Kim Roger Eriksson saanee kuolemantuomion Thaimaassa huumeiden takia. Thaimaa on maailman ankarimpia maita huumeiden koskien, joten huumeiden kanssa ei kannata leikkiä.

Huumeet ovat tietysti aina pahasta mutta metamfetamiini, joka onsynteettinen stimulantti, jokatuottaa vahvan mielihyvvän tunteen aiheutti Kim Roger Erikssonille kuolemantuomion.

Metamfetamiini aiheuttaa voimakkaampaa riippuvuutta kuinamfetamiini. Aikaisemmin meramfetamiinia on määrätty reseptillä kuten myös amfetamiinia.Käyttötarkoituksena metamfetamiinille on ollut masennus ja myös syömishäiriöstä johtuvan lihavuuden hallitseminen. Vaikutuksena on hyvän olon tunne, älykkyyden tunteen kasvaminen, ruohalun vähentyminen sekä väsymyksen poistuminen.

Thaimaan vankilat ovat maailman karuimpia ja tällä hetkellä ruotsalainen viettää päiviään KlongPremin vankilassa Bangkokissa. Kim Roger Erikssonin sanojen mukaaneläminen vankilassa on täyttä helvettiä, jossa on jatkuvaa tappelua sekä julmaa väkivaltaa.

Kim Roger Eriksson on naimisissa Thaimaalaisen naisen kanssa. Kannattaako thaimaalaisen vaimon hankkiminen on kyseenalaista.

Monet suomalaiset harrastavat seksiä Thaimaa Pattayalla. Thaimaa Pattaya on tunnettu huorista.

Ruotsalainen oli tehnyt Thaimaassa kiinteistövälitystä omien sanojensa mukaan

1 kommentti:

  1. Huumeet Thaimaassa houkuttaa monia turisteja.. Huumeiden käyttö kuitenkin Thaimaassa on liian riskialtista koska tuomiot ovat karkeat kuten Kim Roger Erikssonin tarinasta näemme. Muutama pilleri ekstaasia tai vähän marihuanaa Thaimaassa on erittäin julmasti tuomittavaa.

    Thaimaa Bangkok

    VastaaPoista