Thaimaalainen nainen katkaisi miehen peniksen

Thaimaalainen nainen Phetchaboon provinssista pidätettiin koska hän oli katkaissut miehensä peniksen ja heittänyt sen paikallisen bussiaseman roskikseen.

Pariskunta oli ollut naimisissa yli 20 vuotta. Mies oli halveksinut vaimoaan julkisella paikalla ja uhannut jättaa hänet. Yleisestikin mies oli ilmeisesti kohdellut naista huhujen mukaan huonosti.

Nainen oli ostanut apteekista lääkkeitä, joilla oli huumannut miehensä. Kun mies oli nukahtanut niin penis oltiin katkaistu ja heitetty julmasti roskakoriin.

Thaimaalaiset ovat kuuluisia plastikkakirurgeistaan. Plastikkakirurgit ovat tehneet ladyboy ja transseksuaalisia operaatioita menestykkäästi. Thaimaan ladyboyt ovatkin maailmanlaajuisesti erittäin tunnettuja. Sukupuolenvaihdosta thaimaalaisten tieto on maailman ykkösluokkaa. Botox ruiskeet ja muut kauneuskirurgiset operaatiot Thaimaassa ja Bangkokissa on tunnettuja laadustaan. Tästa johtuen myös peniksen takaisin laittaminen on mahdollista Thaimaan asiantuntijoille.

Thaimaalaiset penikset katkaisijat välillä tuhoavat peniksen niin törkeästi kuin pilkkomalla tai keittämällä peniksen ja syöttamällä sen eläimille.

Mieti tarkkaan kannattaako Thaimaalaisen naisen tai thaimaalaisen vaimon suututtaminen.

Tekstin lähde Khao Sod