Thaimaa viisumi

Suomalaiset saa 30 päivän viisumin saapuessaan Thaimaahan ilman viisumihakemusta. Vaatimukset ovat tarpeeksi bahteja, jatkolento, ja passin tulee olla voimassa 6 kuukaudeksi saapumisesta.

Thaimaan viisuminpidennyksestä lisää infoa:

Jos olet Thaimaassa kauemmin ja viisumisi on umpeutumassa voit pidentää viisumiasi maahanmuutto virastossa "immigration office". Vaihtoehtoisesti voit tehdä viisumipidennys matkan naapurimaihin kuten Kambodiaan. Useat thaimaalaiset matkatoimistot tarjoavat kyseisiä matkoja kohtuulliseen hintaan.

Viisuminpidennys matkat Pattayalla maksaa noin 2200 bahtia matkatoimistosta riippuen.

Viisuminpidennykseen Thaimaassa tarvitset mukaan passin, joka on voimassa seuraavat 6kk ja kaksi virallista passikuvaa sekä riittävästi rahaa pidennyksen maksamiseen.
Thaimaassa oleskelu ilman viisumia on rikos. Yhden päivän oleskelu ilman viisumia maksaa 500 bahtia ja maksimissaan kustannusta voi syntyä 20 000 bahtia. Vaikka olisit rikas ja taloudellisesti sakot eivät haittaisi silti Thaimaassa ei kannata asua ilman viisumia. Miksi? Jos olet Thaimaassa ilman viisumia saatat joutua ongelmiin Thaimaan poliisin kanssa, jos jäät rikoksestasi kiinni. Poliisiasemalla selvittely viisumista ei ole hyvää ajankäyttöä Thaimaassa ja oikeutesi saapua Thaimaaseen saatetaan jopa peruuttaa.

1 kommentti:

  1. Thaimaan viisumi on kestoltaan 30 päivää, joka on yleisesti riittävä normaaleille turisteille.

    Monet suomalaiset matkustavat mieluummin Turkki Alanyaan kuin Thaimaaseen koska lentojen hinnat ovat edullisempia.

    Turkki Alanyassa suomalaiset saavat itselleen automaattisesti 90 päivän viisumin.

    Turkki Alanya

    VastaaPoista