Vaimo Thaimaasta

Thaimaalainen vaimo on monen suomalaisen miehen unelma. Miten löytää kunnollinen thaimaalainen vaimo?

Kun etsit thaimaalaista vaimoa niin mieti tarkasti millaista suhdetta haluat. Haluatko asua thaimaalaisen vaimosi kanssa Thaimaassa? Jos asutte thaimaalaisen vaimosi kanssa Thaimaassa niin missä päin Thaimaata asutte? Haluatko asua thaimaalaisen vaimosi kanssasi Suomessa? Sopeutuuko thaimaalainen vaimosi Suomeen? Onko thaimaalainen vaimosi valmis opettelemaan suomen kielen? Jos asutte Thaimaassa oletko itse valmis opettelemaan thai kieltä?

Vaimon etsimistä alueilta, joista seksiä pystyy ostamaan kymmenellä eurolla kuten Thaimaa Pattayalta kannattaa välttää.

Thaimaalaisen vaimon kriteereitä voi olla esimerkiksi:
-Opiskellut thaimaalaisessa yliopistossa
-Edustava ulkonäkö
-Ei tatuointeja (Tatuoinnit ovat yleinen merkki thaimaalaisista Pattaya huorista)
-Ei tupakointia (Kunnolliset thaimaalaiset naiset eivät tupakoi)
-Käy buddhalaisissa temppeleissä ja arvostaa kulttuuriaan.
-Vihaa huumeita ja päihteitä
-Ei rahanhimoisuutta ja materialistista asennetta.
-Ystävistä yksikään ei työskentele Pattayalla tai muissa seksikohteissa.
-Ei ole kiinnostunut naimarahan suuruudesta. 1000 euroa on riittävästi thaimaalaiselle vaimollesi ja hänen perheelleen.

Miksi Thaimaa blogspot suosittelee kyseisiä kriteerejä? Tarkoituksenasi on valita itsellesi yksi vaimo, joten älä tyydy vähempään mihin pystyt. Jos tyttöystäväsi ei täytä kriteerejä ei ole tarpeellista mennä naimisiin hänen kanssaan.

Oletpa lihava, kaljuuntuva, vanha tai ruma niin löydät helposti thaimaalaisen vaimon itsellesi. Mene Thaimaa Pattayalle ja kerro naisille baarissa, että etsit vaimoa koska haluat tuoda hänet Suomeen. Kerro omistavasi omakotitalon, auton, kesämökin ja veneen sekä mahdollisuudesta syödä päivittäin kohtalaisen hienoissa ravintoloissa. Kerro myös lähettäväsi heidän perheilleen rahaa noin 20 000 bahtia kuukaudessa, jotta thaimaalaiset poikaystävät sekä perhe voi rällästää miten haluaa Thaimaan Pattayalla... Sinulla on heti samana päivänä vaimo ja voit valita vielä lähes parhaimman näköisen naisen Pattayalta.

Itseasiassa kyseinen huijaus toimii vaikka et haluaisikaan thaimaalaisesta Pattaya naisesta vaimoa. Valehtele ja pidä käsitys, että häät ovat tulossa ja saat seksuaalista nautintoa Pattaya naiselta ilmaiseksi. Kun puhe tulee tarkemmin häistä niin keksi jatkuvasti syitä miksi häät pitkittyvät. Kyseisen taktiikan noudattaminen vaarantaa turvallisuuttasi Thaimaassa.

Thaimaalaisen erittäin kauniin prostituoidun hankkiminen vaimoksi on siis helppoa Thaimaassa. Kyseinen taktiikka ei vie kuin muutaman päivän. Jos otat prostituoidun vaimoksesi niin suhde voi toimia ja rahanhimoisuus voi muuttua myöhemmin rakkaudeksi kunhan kohtelet thaimaalaista vaimoasi hyvin.

Et tarvitse mitään internet sivustoja thaimaalaisen vaimon etsimiseen osta halpa lento Thaimaan Bangkokiin ja suuntaa Pattayalle ja saat valita itsellesi vaimon lukuisista kauniista vaihtoehdoista.

Mitä kunnollinen potentiaalinen thaimalainen nainen ei halua sinun olevan? Alkoholisti, huumeiden käyttäjä, entinen vanki, työtön ja köyhä, mielenterveys ongelmainen, masentunut.. Samoja asioita mitä kunnolliset suomalaiset naisetkaan ei hyväksy.

Jos et usko täyttäväsi kunnollisen thaimaalaisen kriteereitä mutta haluat nauttia thaimaalaisten naisten seurasta niin seksituristien kohteet ovat oikea valinta.

1 kommentti:

  1. Olen Thaimaalainen vaimo ja helsinkiläinen mieheni löysi minut Soi Cowboylta Bangkokista. Vaimo Thaimaasta oli mieheni haavena jo pitkään.. Miten päädyimme yhteen ja mikä oli taustani?

    Lue Vaimo Thaimaasta

    Thaimaa Bangkok

    VastaaPoista