Thaimaan naiset

Suurin osa thaimaalaisista naisista ei ole kiinnostuneita ulkomaalaisista miehistä. Suurimmalla osalla suomalaisista on täysin väärä kuvitelma siitä, että thaimaalaiset naiset palvoisivat turisteja. Suurin osa thaimaalaisista naisista kulttuurinsa mukaisesti hymyilevät söpösti olipa henkilö kuka tahansa tai mistä tahansa. Aitoa ihastusta thaimaalaisilta naisilta suomalaisiin on turha odottaa. Poikkeuksia on tietysti aina olemassa tosin ei monia.

Suurin osa thaimaalaisista on köyhiä ja suomalaisten miesten thaimaalaiset naiset ovat yleisesti pohjois- ja koilis Thaimaasta Isanin alueelta. Monet köyhät thaimaalaiset naiset todella etsivät ulkomaalaista miestä koska mies tuo taloudellista turvaa heille itselleen ja naisen perheelle. Tämän tyylinen suhde perustuu kuitenkin pelkästään siihen, että suomalainen mies tukee perhettä ja thaimaalaista naista. Järjestetyissäkin avioliitoissa tosin voi syntyä rakkaus kunhan molemmat osapuolet kohtelevat toisiaan hyvin.

Turisteille tarjolla olevat naiset etsivät helppoja ulkomaalaisia miehiä kohteiksiin. Helpot kohteet ovat epätoivoisia miehiä, jotka eivät saa tasokkaita naisia omasta maastaan kuten Suomesta. Kyseiset miehet eivät ymmärrä mitään Thaimaasta eikä Thaimaan kulttuurista.

Miksi suomalaisilla ja yleisestikin ulkomaalaisilla on ongelmia thaimaalaisten naisten kanssa?

Suomalaiset eivät ymmärrä Thaimaan kulttuuria eikä kieltä. Suomalaiset käyvät pelkästään turisteille suunnatuissa alueissa eivätkä saa maasta todellista käsitystä. Suomalaisten käsitys thaimaalaisten ihastumisesta suuressa mittakaavassa ulkomaalaisiin perustuu siihen, että naiset jotka haluavat ulkomaalaisen miehen rahallisista syistä muuttaa alueelle, josta kyseisiä miehiä löytyy eniten. Alueita ovat monien suomalaisten seksituristien Pattaya, jossa naiset yleisesti ovat yksinhuoltaja äitejä ja prostituoituja pakosta. Nämä maahantuodut naiset mitä Suomessa näkyy ovat järjestäen köyhiä tai entisiä kauppatavaroita.

Thaimaalaiset naiset ovat myös yleisesti erittäin materialistisia ja taitavia näyttelijöitä. Jos suomalainen ymmärtäisi thaimaan kieltä ja mitä miehestä puhutaan niin käsitys thaimaalaisten viattomuudesta muuttuisi todella nopeasti.

Thaimaalaisen naisen unelma EI OLE tavata vanhaa suomalaista ylipainoista entistä rakennusmiestä. Suurin osa thaimaalaisista on ihastuneita nuoriin aasialaisiin miehiin olivatpa he Thaimaasta, Kiinasta, Koreasta tai esimerkiksi Japanista.

Suurin osa thaimaalaisista naisista ei halua muuttaa Suomeen. Thaimaalaiset haluavat elää lähellä omaa perhettään ja kulttuuriaan. Miksi he haluaisivat lähteä kauas kotoaan ja maahan missä kielimuuri on valtava, ilmasto kylmä ja kulttuuri täysin erilainen?

Elämä thaimaalaisella naiselle Thaimaassa on täydellistä ainoa ongelma materialistisen ajattelun vuoksi on raha. Haluatko sinä olla thaimaalaisen naisen tuleva raha-automaatti ja huijauksen kohde?

10 kommenttia:

 1. Ensimmäisenä kirjoittajan pitäisi kerrata suomen kielioppi. Tämän jälkeen voi keskittyä uudestaan asiaseikkohin.

  VastaaPoista
 2. Suomen kielioppia tärkeämpää on tekstin sisältö. Miksi? Hyvällä kieliopilla kirjoitettu ammattitaidoton sisältö on ammattitaidotonta hienoista lauseista huolimatta.

  Suosittelen lukemaan uudemmat kirjotukset, jossa ollaan autettu huonolla suomen kieliopilla ymmärtämään Thaimaan kulttuuria ja thaimaalaisia naisia paremmin.

  VastaaPoista
 3. Hyvä teksti! Kielioppia miettivien miesten tulee unohtaa kokonaan naiset ja lukea kirjoja!

  VastaaPoista
 4. Näissä sinun jutuissa on kyllä vinha totuuden perä, mutta jotenkin tuntuu, että Thaimaassa asuessa olet tullut liian skeptiseksi thaikku muijien suhteen. Olen huomannut saman asian monen muunkin siellä asuvan kohdalla. Itse olen yhteensä siellä viettänyt aikaa melkein kolme vuotta. Milloin turistialueilla milloin niiden ulkopuolella. Takana on hyviä suhteita ja huonoja suhteita. Silti olen vieläkin sillä asenteella liikenteessä, että annan kaikille mahdollisuuden enkä etukäteen tuomitse tyttöä, oli menneisyys mikä tahansa.

  Totta on kuitenkin se, että tyttöbaarien tytöt eivät suurella todennäköisyydellä ole tykästyneet kumppaniinsa sen kummemmin kuin vain ottavat rahat pois. Tosin usein kyllä näkee parejakin joilla säännöt on selvät ja kummatkin viihtyvät oikeasti toistensa seurassa. Rakkauden suhteen kannattaa kuitenkin olla skeptinen. Ei se viikossa syty.

  Mielestäni oikean kullan löytäminen Thaimaasta ei kuitenkaan ole mahdottomuus. Suosittelen aloittamaan oman ikäisistä (!) naisista ja luonnollisesti mahdollisuudet paranee potenssiin jos hänellä on kunnon duuni.

  Itsellä on nyt päällä vajaan vuoden mittainen suhde thaikun kanssa. Tyttö ei ole hyvä palkkaisessa työssä, mutta muualla kuin ilotytön hommissa kumminkin. Tulot on noin 12 000b kuussa joka on ihan ok liksa thaikuissa. Vaikka hänellä ei rahaa paljon jääkään vuokrien sun muiden jälkeen Bangkokissa niin minulta sitä ei ole kuitenkaan pyytänyt koko suhteen aikana. Olen toki maksanut mm. ruuat kun syömässä ollaan käyty, mutta itse on vuokransa, vaateostoksensa, kampaamo menonsa sun muut hoitanut. En sano, että hänestä vaimoni välttämättä tulee, mutta suhde on hyvällä mallilla ja toimii kun säännöt tehdään perin pohjin selväksi etukäteen. Olenkin ottanut lähestymis tavan jossa jo suhteita luodessa kerron totuuden, että en ole miljonääri tai omista hienoa taloa Suomessa ja sponsorointia on turha odottaa kun maksutonta seuraakin on tarjolla. Olen mielestäni säästynyt monilta vaikeuksilta ja mukavia suhteita naistenkin kanssa on syntynyt. Oppirahani olen aikoinaan maksanut ja olen varovainen, mutta en turhan skeptinen. Mielestäni Thaimaassa on pidemmän päälle järkevämpää esittää totuutta köyhempää kuin totuutta rikkaampaa. Kultaketjuilla, kalliilla kelloilla ja rahan levittelyllä keräät varmasti kusettajia ympärillesi. Silti se ei tarkoita sitä, etteikö sieltä oikeasti hyviäkin tyyppejä löydy. Tyttökaverini, hänen veljensä sekä sisko ja muutamat kaverit ovat oikeasti mukavimpia tuntemiani tyyppejä.

  Yhteenvetona, ehkä länsimaisilla miehillä on thaikku (ja muistakin köyhien maiden tytöistä) liian ruusuinen kuva ja naisilla ehkä liiankin huono kuva. Varovainen kannattaa olla, mutta saatat jäädä jostain suuresta paitsi jos et koskaan anna ihmisille mahdollisuutta.

  Hessu

  VastaaPoista
 5. Hessu,

  Loistava kirjoitus ja näin arvokasta hyödyllistä informaatiota aiheesta harvoin on ilmaiseksi saatavilla.

  Thaimaaseen matkaajat, ÄLKÄÄ oppiko kantapään kautta vaan oppikaa ihmisiltä, jotka ovat virheet jo tehneet puolestanne.

  VastaaPoista
 6. Hessuslta tosiaan hyvä kirjoitus. Alkuperäinen kirjoittaja sensijaan voisi lähteä thaimaahan pidemmällä matkalle ja tutustua paremmin thai-kulttuuriin ja vaikka opetella kieltkin vähän. Näin voisi saada hieman realistisimman kuvan thaimaasta ja thaimaalaisista.

  VastaaPoista
 7. Hessun kirjoituksessa korostettiin sitä, että kannattaa keskittyä oman ikäisiin naisiin. Monet suomalaiset kuvittelee saavansa thai tytön, joka on heitä useita kymmeniä vuosia nuorempi.

  VastaaPoista
 8. "Mielestäni oikean kullan löytäminen Thaimaasta ei kuitenkaan ole mahdottomuus. Suosittelen aloittamaan oman ikäisistä (!) naisista ja luonnollisesti mahdollisuudet paranee potenssiin jos hänellä on kunnon duuni."

  Riippuu omasta iasta.. Jos olet 50v niin houkuttavat oman ikaiset vaihtoehdot ovat vahissa.

  Vanha thaimaalainen yksinhuoltaja on erittain helppoa loytaa luotettavaksi kumppaniksi.

  Thaimaalaiset naiset, thaimaan naiset, naiset thaimaa, thaimaalainen vaimo, vaimo thaimaasta.. Varmasti loytyy vanhemmista thaimaalaisista naisista helposti.

  VastaaPoista
 9. Kyllä suomi mies tykkää tai naisista kun ne anyaa panna tuhkaluukkuun kun ei kaikki suomalaiset naiset anna

  VastaaPoista
 10. Joo, parashan se on valita kroonisesti kärttyinen suomalainen hylje, joka ei tee kotitöitä mutta vie rahat vielä tehokkaammin :)

  VastaaPoista