Uskottomuus Thaimaassa

Thaimaalaisten miesten asenne on tunnetusti huono thaimaalaisten naisten keskuudessa. Suurin syy tähän on se, että thaimaalaiset naiset eivät pidä heidän miehiensä uskottomuudesta. Thaimaalaiset miehet ovat kuitenkin kunniakkaasti ansainneet maineensa uskottomuudesta.

Suurimmalla osalla thaimaalaisista miehistä, jotka tunnen on useampia tyttöystäviä. Osat eivät myönnä mutta on selkeästi nähtävissä, että heillä on useampi thaimaalainen nainen samanaikaisesti.

Thaimaalaiset miehet pitävät ajoittain monta tyttöystävää koska "hyvät thaimaalaiset tytöt" säilyttävät neitsyyttään avioliittoon. Kuitenkin avioliitossa olevat thaimaalaiset miehet käyttävät säännöllisesti thaimaalaisien huorien palveluita, joita on edullisesti saatavissa kaikkialta Thaimaasta eikä pelkästään Pattayalta, Bangkokista ja Phuketista.

Thaimaalaiset vanhemmat kohtelevat poikia erittäin huolehtivasti. Thaimaalaiset pojat syövät parasta mahdollista ruokaa ja saavat kaikki lelut mihin vanhemmilla on varaa. Poikien ei myöskään vaadita auttavan kotitöissä Thaimaassa.

Thaimaalaiset tytöt kuitenkin joutuvat auttamaan kotonaan ja saavat paljon ankaramman kasvatuksen vanhemmiltaan. Thaimaalaiset tytöt eivät juuri saa vapauksia nuorina vanhemmiltaan.

Rikkaammat thaimaalaiset miehet pitävät yleensä myös toista vaimoa. Kyseinen vaimo saa asua ilmaiseksi kerrostalossa ja mies maksaa hänelle kaiken. Ajoittain thaimaalaiset miehet saavat lapsia myös toisen epävirallisen vaimonsa kanssa.

Thaimaalaiset naiset katsovat kyseistä ilmiötä monesti läpi sormien kunhan mies huolehtii perheestään hyvin. Kristilliset arvot monesti jopa huolestuttavat thaimaalaisia naisia koska he pelkäävät miehen jättävän heidät kokonaan. Uskottomuus on parempi vaihtoehto kuin avioero ilman taloudellista tukea thaimaalaisille naisille.

Monet thaimaalaiset naiset kuvittelevat länsimaalaisten miesten kuten suomalaisten olevan uskollisempia aviomiehiä kuin thaimaalaiset miehet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti