Patong Beach Phuket Thaimaa

Patong Beach on suurin rantakeskus Phuketissa. Patong on Aasian juhlimisen pääkaupunki ja tunnettu yöelämästään sekä loistavasta rannasta. Patong Beachiltä löydät hotelleja, loistavia ravintoloita, yökerhoja, turistinähtävyyksiä. Patong Beach Phuketilla on nautinnon etsijän paratiisi, jossa on lukematon määrä juhlimispaikkoja sekä baareja. Sijainnit juhlimisella ovat Bangla Roadilla ja Beach Roadilla.

Patongissa on erittäin selkeä seksiturismi, joka kohdistuu thaimaalaisiin naisiin, thaimaalaisiin ladyboy miehiin sekä thaimaalaisiin miehiin. Vaikka Patong Beachillä on paljon seksiturismia on Patong Beach silti loistava kohde pariskunnille ja perheillekin.

Thaimaalaisia hierontapaikkoja, jotka tarjoavat palveluita ilman alkoholia on helposti löydettävissä. Patong Beachin rannallakin on ostettavissa hierontapalveluita 100 bahtin hinnasta lähtien. Kyseinen hieronta suoritetaan bambumatolla.

Hinnat ovat suhteellisen kalliita Thaimaan mittakaavassa Patong Beachillä. Tästä johtuen Patong Beach ei välttämättä ole reppureissaajan unelma muutakuin sadekautena, jolloin hinnat ovat edullisemmat.

Halvimmat hotellit Patong Beachillä on ainostaan 300 bahtia päivässä. Kyseiset huoneet ovat kuitenkin erittäin vaatimattomia eikä huoneissa ole ilmastointia. Pidemmän aikaa Patong Beachillä lomailevat saavat kämpän vuokrattua alle 100 euroon kuukaudessa.

Impiana Phuket Cabana on Patong Beachin varakkaille turisteille suunnattu, jossa yksi yö maksaa kalleimmillaan lähes 16 000 bahtia eli lähes 400 euroa yöltä. On itsestään selvää, että palvelu sekä huoneiden laatu Impiana Phuket Cabanassa on luksusta etsivienkin mielestä loistavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti