Thaimaan baaritytöt

Thaimaalaiset baaritytöt ovat monille Thaimaan lennon ostajille syy lähteä Thaimaaseen. Thaimaalaisessa yhteiskunnassa naiset ovat yleisesti olleet riippuvaisia miehistä taloudellisesti.

Köyhemmät naiset tosin ovat monesti joutuneet luopumaan unelmastaan ja tekemään töitä auttaakseen perhettään. Rikkaammat thaimaalaiset naiset olettavat pääsevänsä naimisiin rikkaan yläkastin miehen kanssa ja kasvattamaan kotona lapsia apunaan lastenhoitajat ja avustajat.

Thaimaalaisten baarityttöjen ideana on, että juhlitaan jatkuvasti ilman mitään murheita. Muiden baarityttöjen hienot uudet puhelimet, korut ja uudet vaatteet houkuttavat uusia työntekijöitä. Elämä on yhtä juhlimista ja baarityttönä ollut nainen ei tule ikinä muuttamaan ajatteluaan.

Kauniit thaimaalaiset naiset uskovat, että heistä tulisi huolehtia ainoastaan heidän kauniin ulkonäkönsä takia. Tietystikään thaimaalaisia baarissa työskenteleviä huoria ei voida luokitella kauniiksi. Thaimaalaiset baaritytöt ovat kuitenkin köyhistä lähtökohdista ilman koulutusta, joten heidän vajaaälysyytensä takia he pitävät itseään kauniina naisina.

Muutamien vuosien huoraamisen jälkeen thaimaalaiset naiset huomaavat, että heidän ulkonäkönsä on rumentunut entisestään ja nykyisin asiakkaita ei enää löydy. Aikaisemminkin kun Reiskat lähettivät rahaa Suomesta säännöllisesti rahat tuhlattiin nopeasti kaikkeen turhuuteen. Viha ja katkeruus on vanhemmilla thaimaalaisilla huorilla suuri.
Jos sinulla on kokemusta Thaimaan baaritytöistä olet huomannut kuinka ystävällisiä he ovat työskennellessään baarissa. Ystävällisyys johtuu siitä, että nainen kuvittelee saavansa sinusta rahallista hyötyä. Mitä enemmän thaimaalainen baarityttö kuvittelee saavansa sinulta, sitä ystävällisempää käytöstä tulet kokemaan.

Kuitenkin vajaaälyisten thaimaalaisten baarityttöjen kuvitelmat ovat monesti järjettömiä. Huorat kuvittelevat saavansa mieheltä saman summan kuin aikaisemmalta asiakkaaltaan. Aikaisempi asiakas oli Pertti Kajaanista, joka maksoi yhden yön seksuaalisista palveluista Pattayalla 4000 bahtia. Kun kerrot maksavasi korkeintaan 1000 bahtia ja barfinen thaimaalainen baarityttö ei enää ole ystävällinen, itseasiassa thaimaalainen baarityttö raivostuu.

Kun ilmoitat, että kaikki muut baarissa työskentelevät naiset myyvät kehoaan yleiseen markkinahintaan.. Ei baarityttö silti ymmärrä asiaa ja syyttää sinua pihiksi naisia alistavaksi siaksi.

Thaimaalaiset huorat eivät kuitenkaan uransa aikana yleisesti saavuta mitään. Vaikka Perttiä ja Reijoa on kusetettu jatkuvasti ja heidän yksinäisyyttään Suomessa on käytetty maksimaalisesti hyväksi lopputulos on thaimaalaiselle baaritytölle kuitenkin huono.

Ulkonäön laskiessa rahaa ei ole jäänyt säästön vaan kaikki on tuhlattu. Vagina on ylikulutettu monien miesten toimesta ja surkea englannin kielentaito on opittu seksituristeilta Thaimaassa.

Yleisesti thaimaalaiset baaritytöt "työskentelevät" baarissa 4 tuntia. Kyseisenä aikana istuskellaan baarissa seksikkäänä ja juodaan turistejen tarjoamia ilmaisia drinkkejä. Vapaa-aikana istuskellaan kämpässä katsomassa turhanpäiväisiä thaimaalaisia ohjelmia televisiosta.

Thaimaalaiset baaritytöt voisivat tietystikin opiskella vapaa-aikanaan mutta se on thaimaalaiselle huoralle aivan liian raskasta. Myöskin rehellisten töiden etsiminen on liian puuduttavaa koska illalla pitää juoda ilmaisia drinkkejä baarissa ja jutella muiden baarityttöjen kanssa.

Thaimaalaiset baaritytöt saavat monesti jopa 5000 bahtia pelkästään miehen kanssa kulkemisesta ympäri kaupunkia ja syömisestä hienoissa ravintoloissa. Tämän lisäksi asutaan hienoissa hotelleissa ja vietetään luksuselämää. Rahat kuitenkin tuhlataan aina ja thaimaalaiset huorat elävät kädestä suuhun.

Kun thaimaalainen baarityttö on tottunut tienaamaan vähintään 1500 bahtia yhdestä yöstä turistin kanssa niin tehtaassa tai riisipelloilla työskenteleminen 4000 bahtiin kuukaudessa ei juurikaan houkuta. Etenkään kun töitä tulisi tehdä 6 päivää viikossa 10 tuntia päivässä.