Onko vanhemmilla miehillä mahdollisuus saada nuori vaimo Thaimaasta?

Miksi vanhemmilla suomalaisilla miehillä on hyvät mahdollisuudet saada viehättävä nuori vaimo Thaimaasta?

Thaimaalaiset naiset etsivät turvallisuutta suhteesta niin henkisesti kuin rahallisesti. Vanhemmat suomalaiset ovat yleisesti taloudellisesti hyvässä asemassa varsinkin thaimaalaisten naisten näkökulmasta.

Suomalaiset vanhemmat miehet ovat myös luotettavampia kuin thaimaalaiset miehet. Thaimaalaisilla miehillä on tapana pettää vaimojaan ja käyttäytyä ylimielisesti naisia kohtaan.

Kristinusko on luonut länsimaalaiseen yhteiskuntaan selkeän yksiavioisuuden periaatteen, jota Thaimaan buddhalaisilla ei ole. Rikkaammat thaimaalaiset miehet nauttivat thaimaalaisista huorista ja salarakkaista.
Thaimaalaiset naiset arvostavat myös valkoista ihoa koska ruskettunut ihonväri viittaa köyhempään luokkaan thaimaalaisessa yhteiskunnassa. Thaimaalaisen naisen ja suomalaisen miehen lapsella tulee olemaan vaaleampi iho, jota arvostetaan Thaimaan yhteiskunnassa. Thaimaalaisen naisen ja länsimaalaisen miehen lapset ovat yleisesti kauniita ja osat menestyviä julkkiksia kuten Tata Young.

Vanhemmat suomalaiset miehet eivät myöskään yleisesti ymmärrä, että Thaimaassa on aikaisemmin ja edelleen solmittu avioliittoja järjellisistä syistä. Vanhemmat ovat miettineet kuka olisi paras vaihtoehto lapselle ja avioliitot ovat järjestettyjä. Rakkaudella ei ole mitään tekemistä kyseisissä liitoissa.

Thaimaalaisessa yhteiskunnassa järjestetyt avioliitot ovat edelleen normaaleja ja rakkauden oletetaan syntyvän kunhan molemmat osapuolet kohtelevat toisiaan kunnioittavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti