Lennot Thaimaa

Suurin osa suomalaisista, jotka varaa Lennot Thaimaaseen lähtevät Helsingistä. Osat lentävät myös Suomen ulkopuolelta kuten Tukholmasta. Suurin osa lennoista Thaimaaseen menee Bangkokiin tai Phuketiin. Kun lennot on ostettu Bangkokiin osat ostavat muutaman päivän vieton jälkeen Thaimaan sisäisen lennon Phuketiin. Koh Samuille on myös järkevää ostaa lento ajoissa. Kun lennät Thaimaan sisällä tai haluat vierailla naapurimaissa kuten Malesian Kuala Lumpurissa tai Kambodžan Phnom Phenissä suosittelen ostamaan lennot AirAsialta, joka on saanut 2010 parhaan halpalentoyhtiön tittelin.
Mistä saa halvan lennon Thaimaahan? Voit hakea Googlesta hakusanalla:"Lennot Thaimaa" ja näet mainoksia yrityksiltä kuten:
Ebookers, TravelPartner, Travellink, Supersaver, Travelstart, Budjet, Kilroy, Seat24 ja vastaavilta lentojen välittäjiltä. Kaikki mainitsemani yritykset tarjoavat sinulle lentoja Thaimaaseen ja tehtävänäsi on löytää kaikkein halvin vaihtoehto.
Onko mahdollista etsiä lentolippuja Thaimaaseen halvalla siten, että mahdollisimman monet lentojen välittäjät ovat samalla sivulla vertailussa? Kyllä.
Tästä johtuen on suositeltavaa mennä lentolippu vertailuun, kuten Suomen Vertaa.fi OY tarjoaa. Kyseisellä haulla näet mikä välittäjä tarjoaa sinulle edullisimmat lennot Thaimaaseen. Etsimällä "Äkkilähdöt Thaimaa" saatat löytää matkan, johon sisältyy majoitus lentolippujen lisäksi.

3 kommenttia:

  1. Se on muuten thaimaahan ei thaimaaseen

    VastaaPoista
  2. Just niin! VIHAAN KIRJOITUSVIRHEIT!!

    VastaaPoista
  3. Hyvää läppää kiitos siitä :)

    VastaaPoista