Ovatko suomalaiset miehet vahvempia kuin Thaimaalaiset naiset?

Thaimaalaiset naiset ovat fyysisesti heikompia kuin suomalaiset miehet mutta henkisesti thaimaalaiset naiset ovat vahvempia.

Monet suomalaiset miehet tuntevat itsensä erittäin yksinäiseksi mikä taas on thaimaalaiselle naiselle erittäin vieras tunne. Suomalainen mies saattaa tuntea niin kovaa yksinäisyyttä, että jättää kotimaansa, joka on listattu jopa maailman parhaaksi maaksi ainoastaan mahdollistaakseen todennäköisyyttä poistaa yksinäisyys. Tästä johtuen monet suomalaiset miehet muuttavat Thaimaahan.

Thaimaalaiset naiset ovat todella taitavia lukemaan suomalaisten miesten tunteita. Thaimaalaiset naiset ovat myös tarkkailleet ja vaihtaneet mielipiteitä keskenään miten pystytään parhaiten hyötymään taloudellisesti suomalaisista miehistä.

Suomalaisen miehen uskoisi olevan valta-asemassa suhteessa koska hänellä on mahdollisuus tuoda nainen EU-maahan ja varallisuus on korkea. Suhteita tarkkailtuani olen huomannut, että thaimaalainen köyhä ja kouluttamaton nainen saa suhteessa pian kaiken vallan.

Thaimaalaiset naiset tietävät miten kohdella miestä, joka luo mahdollisuuden suomalaisen miehen hyväksikäytölle. Suomalainen mies joutuukin thaimaalaisen naisen kanssa nopeasti ongelmiin, jossa kuluu huomattavia määriä rahaa. Rahan lisäksi mies joutuu henkiseen helvettiin, olettaen naisen olevan aikaisempien kirjoitukseni mukainen.

On äärimmäisen helppoa muodostaa suhde thaimaalaiseen naiseen, jos on kotoisin Suomesta. Yksinäisyyden tunteen poistuminen on luonnollisesti hienoa ja juuri tämä suomalaisten miesten tunteellinen heikkous tekee Thaimaasta vaarallisen suomalaisille yksinäisille miehille.

1 kommentti:

  1. Ja miksi suomalaiset miehet ovat näin yksinäisiä ja tässä suhteessa heikkoja? Feminismi.

    VastaaPoista