Thai tytöt

Monet suomalaiset miehet ovat sanoneet minulle, että näkemykseni thai tytöistä on vääriä. Suomalaiset naiset taas ovat kanssani samoilla linjoilla, että thai tytöt ovat pääosin näkemyksieni mukaisia.

Kuitenkin miesten näkemykset thai tytöistä perustuvat siihen, että suomalaiset miehet ovat nähneet thai tyttöjä pelkästään turistikohteissa. Etenkin thai tytöt Pattayalla tai thai tytöt Phuketissa antavat miehille täysin väärän kuvan thai tytöistä. Kyseiset turistikohteet Thaimaassa etenkin rantakohteet näyttävät todella pienen osan thaimaalaisista tytöistä. Suurin osa thai tytöistä ei siis ole lainkaan käsityksen mukaisia, minkä suomalaiset thaimaalaisista tytöistä yleisesti saavat.

Olen asunut Thaimaan turistikohteissa ja tiedän tarkasti mitä näissä kohteissa tapahtuu suomalaisten miesten ja thai tyttöjen välisesti. Olen myös asunut Thaimaassa turistialueiden ulkopuolella, joten näkemykseni on kattava.

Koska olen ollut kohteiden kuten Pattaya, Phuket, Bangkok, Chiang Mai ja Koh Samuin ulkopuolella pystyn antamaan aiheesta luotettavaa faktoihin perustuvaa thai tyttö informaatiota.

1 kommentti:

  1. Turistikohteissa asuvat ei normaalisti saa oikeaa kuvaa thaimaalaisista naisista.

    Thaimaa Bangkok

    VastaaPoista