Kuinka paljon minun tulee maksaa Thaimaalaiselle tyttöystävälle kuukaudessa?

Monet suomalaiset ovat kyseneet minulta, kuinka paljon thaimaalaiselle tyttöystävälle tulee maksaa kuukaudessa?

Thaimaalaiset miehet eivät maksa mitään tyttöystävilleen. Suomalaiset miehet eivät maksa mitään suomalaisille tyttöystävilleen. Kun suomalainen mies kysyy minulta kysymyksen: "Paljonko rahaa Thaimaalaiselle vaimolle,tytölle, tyttöystävälle kuuluu antaa?" Niin tiedän automaattisesti, että suomalaisella miehellä ei ole mitään tietoa thaimaalaisista naisista.

Thaimaalaiset naiset itseasiassa antavat usein rahaa poikaystävilleen, jotta thaimaalaiset miehet voivat ryypätä kavereidensa kanssa. Näitä ryyppäämisrahoja on moni Reijo, Pentti ja Kalevi lähettänyt Suomesta thaimaalaiselle tyttöystävälleen. Thaimaalaiset miehet ovat siis tyytyväisiä monesti suomalaisille miehille, jotka haluavat thaimaalaisia naisia.

Suomalainen mies voi tietysti huolehtia tyttöystävästään ja kohdella thaimaalaista naista hyvin. Kuukausittaisia maksuja ei tule olla. Jos maksat kuukausittain niin kyseessä on pelkästään pidempiaikainen prostituoitu, joita monet hankkivat kohteista kuten Pattaya.

Thaimaalaiset naiset puhuvat keskenään ja tiedostavat kuinka tyhmiä etenkin suomalaiset miehet ovat, jotka haluavat thaimaalaisen naisen. Suomalaiset naiset ovat myös samaa mieltä, että kyseiset suomalaiset miehet ovat tyhmiä ja säälittäviä. Monia tarinoita liikkuu siitä, miten paljon miehet antavat thaimaalaisille tyttöystävilleen rahaa kuukausittain.

Monet thaimaalaiset naiset uskovat voittaneen lotossa kun saavat suomalaisen miehen kiinnostumaan heistä. Ahneus alkaa ja kaikki raha halutaan pois ja nopeasti. Jos olet mies ja huomaat naisessa ahneutta niin hankkiudu thaimaalaisesta naisestasi nopeasti eroon. On aika etsiä uusi thai nainen. Kunhan olet normaalisti menestyvä suomalainen mies niin löydät helposti kunnollisin thaimaalaisen naisen, joka ei ole rahanhimoinen.

Tiedän kokemuksesta, että kunnolliset thaimaalaiset naiset pitävät tärkeänä omaa kykyään huolehtia itsestään. Minkäänlaisia vaatimuksia rahaan ei tule.

Thaimaalainen nainen, joka vaatii paljon on aina kaikkein epäluotettavin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti