Thaimaalaisten miesten asenne

Thaimaalaiset miehet ovat suomalaisen näkökulmasta erittäin ystävällisiä ja väkivallattomia. Thaimaalaisilta naisilta en ole kuullut juurikaan hyvää sanottavaa thaimaalaisista miehestä.

Thaimaalaiset naiset kuvailevat kaikki thai miehet epäluotettaviksi, laiskoiksi ja pettäjiksi.

Suurin osa thaimaalaisista naisista kuitenkin suosii thaimaalaista miestä. Ongelmana on yleisesti luottamuksen puute. Suhteet ovat huomattavasti helpompia ylläpitää kun molemmilla on sama kulttuuri ja kieli.

Yleisestä suomalaisten miesten uskomuksesta huolimatta thaimaalaiset eivät suosi keski-ikäistä suomalaista, joka istuu lihavan mahansa kanssa baaritiskillä ilman paikallista kielitaitoa. Thaimaalainen mies kelpaa paremmin mutta mikä ettei myös japanilainen, korealainen, singaporelainen tai vaikkapa Hong Kongin herra.

Thaimaalainen nainen toki huolii melkeen miehen kuin miehen olettaen, että miehellä on varaa elättää perhe. Kyseinen suosimus näkyy etenkin yksinhuoltajilla, joita suurin osa suomalaisten miesten naisystävistä ovat.

Thaimaalaisilla miehillä on samoja ongelmia kuin monilla suomalaisilla miehillä, jotka ovat Thaimaassa eläkkeellä. Ongelmia on alkoholiriippuvaisuus ja tapa jättää naisystävä tai vaimo kun hänelle tulee enemmän ikää..

Thaimaalaiset miehet Isanin alueella myös monesti jättävät naisensa heti kun lapsi on syntynyt. Thaimaan laki ei velvoita miestä osallistumaan mitenkään lapsen elatukseen, joten nainen on täysin omillaan. Monet thaimaalaiset miehet ovat myös uhkailevia naisiaan kohtaan ja pahoinpitelevät naisystäviään.

1 kommentti:

  1. Thaimaalaisilta naisilta kuulee harvoin mitään positiivista thaimaalaisista miehistä.

    Thaimaa Bangkok

    VastaaPoista