Puku Thaimaan matkalta

Monet suomalaiset Thaimaan matkaajat ovat kuulleet, että on järkevää teettää itselleen puku Thaimaassa. Kuitenkin yleisesti kauppiaat, jotka tarjoavat suomalaisille pukuja eivät itseasiassa ole thaimaalaisia vaan intialaisia.

Intialaisilla taas ei ole juuri mitään samaa thaimaalaisten kanssa. Intialaisilla on erittäin epäsuotuisa asenne ulkomaalaisia kohtaan. Intialaiset nimittäin tekevät mitä tahansa, että saavat sinut ostamaan. Agressiivinen itsekäs myynti on sääntö intialaisten keskuudessa.

Lupauksiin kuuluu tietysti paras laatu ja materiaali mitä koko universumista löytyy. Työn tekee aina maailman ykkösluokan ammattilainen. Mitattuaan minkä kokoiset vaatteet asiakkaalle tulisi tehdä intialaiset teettävät puvut läheisessä pienessä hikisessä likaisessa puljussa.

Kyseisissä puljuissa lapsityö on yleistä eikä työehdoista ole tietoakaan. Tosin kyseisiä puljuja kannattaa Paul Krugman.

Thaimaasta ostamasi puvut ovat todennäköisesti laadultaan huonosti sopivia ja huonoa materiaalia. Paidat sopivat varmasti hyvin ikkunan pesuun ja muuhun siivoamiseen.

Suurin osa turisteista uskoo pukujen olevan edullisia Thaimaassa mutta oman ja muiden kokemusten perusteella on parempi ostaa puvut Suomesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti